IT

Vad händer när IT-miljön står still?
Många gånger innebär driftstopp stora problem för företaget och detta vill man givetvis minimera! Att jobba proaktivt minskar risken för driftstopp, det kan vi!

För många företag är det en trygghet att kunna ringa efter hjälp endast när behov uppstår. För andra företag är det viktigt att ha regelbundna besök där man bl.a. går igenom uppdateringar, att backuper har gjorts samt övriga frågor som kan dyka upp.

Förstudie

Innan vi tar över driften så krävs en noggran genomgång för att säkerställa att det är möjligt att kunna garantera driftsäkerheten samt att hitta rätt nivå för avtalet.

Undersökning av IT-miljön
Vi erbjuder en kostnadsfri undersökning. Vi ställer diagnos och ni får en journal med förslag på åtgärder. Självklart innebär detta inga vidare förpliktelser.

Byte av driftleverantör 
Om ni väljer att byta driftleverantör till oss så är det värt att känna till detta: Vi driver projektet, analyserar, planerar och ansvarar för att bytet sker med hög säkerhet och minsta möjliga påverkan på er verksamhet.

Er ”externa IT-avdelning” 
Vi har stor erfarenhet av att erbjuda helhetslösningar. Vi hjälper våra kunder med allt från datorer och skrivare till nätverk och servrar. Många kallar oss sin ”externa IT-avdelning”.

IT inom vården

Driver du en vårdcentral eller funderar du på att starta en egen vårdcentral?

Desknet är specialister på IT inom vården. Sedan 1994 har vi ansvarat för drift och underhåll av IT-system hos privata vårdcentraler, läkarmottagningar, BVC, MVC och sjukgymnaster.

Genom snabbare och driftsäkrare teknik frigörs viktig tid till kärnverksamheten: patienterna.

Driver du redan en vårdcentral? Då träffas vi gärna för ett möte och en kostnadsfri översyn.

Hårdvara

Vi erbjuder datorer, skärmar, nätverk, skrivare och programvara. Vi är auktoriserad återförsäljare av flera ledande varumärken och guidar er till de produkter som passar er miljö bäst.

Tekniken går framåt och med jämna mellanrum lanseras nya IT-produkter. Ring oss och fråga om aktuella erbjudanden. Vi hjälper er att hitta rätt produkt

Molnet eller
"in house"

Det ena företagets behov är inte det andra likt. För vissa så passar det bäst att lägga så mycket som möjligt i molnet medan för andra så kan det vara bäst att ha allt "in house". Vad som passar er bäst kan vi berätta efter att vi gjort förstudien. För vår del spelar det igen roll, vi levererar både och.