Telefoni

Med den erfarenheten vi har, som gammal traditionell telefoniåterförsäljare, så kan vi tryggt guida er till rätt lösning för just ert företags önskemål och krav.  Har ni inte behov av en ny växel utan bara vill förhandla om era vanliga mobilabonnemang. Låt oss göra det åt er. Ni kommer inte att bli besvikna.

Telefonväxel

Har man behov av att se över sin växel så är det oss ni ska prata med. Vi har valt ut ett fåtal lösningar som vi vet fungerar bra och även där supporten är förstklassig. Vi förhandlar fram en lösning som passar just era önskemål och krav. 

Callback

Ibland hinner man inte ta hand om alla samtal som ringer till företaget. Den bransch som har anammat denna teknik bäst är vårdsektorn där så gott som alla har denna tjänst men det finns även företag i andra branscher som skulle kunna få en bättre arbetsmiljö för sina anställda om man började jobba med callback.

  • Det kan vara så att man har tider på dagarna som merparten av dagens samtal kommer in. Då kan man kapa topparna.
  • Personalen är upptagen med annat under vissa delar av dagen.
  • Man är underbemannade på grund av sjukdom, VAB etc.
Vi samarbetar med Aurora TeleQ som är marknadsledare. 

Kontakta oss så berättar vi mer vad det innebär för just ert företag.

Mobilabonnemang

Har ni behov av mobilabonnemang som inte är integrerade i en växel. Gör inte upphandlingen själva. Låt oss göra det. Med vår långa erfarenhet och våra kontakter kan vi garantera att vi kommer få ett bättre pris än vad ni skulle kunna få själva. Vi förhandlar med alla stora svenska operatörer.